Gastenboek

We doen ons uiterste best om te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven op boerencamping Ab-Ovo. We stellen het dan ook zeer op prijs als u hier wilt vertellen hoe uw vakantie is geweest.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 6=

(39)
>
(39) Henk en Diana Clarijs
zo 30 april 2017 20:33
email

Wederom een gezellige tijd gehad bij jullie we komen graag een keer terug


(38) Ton en Yvonne, Amersfoort
za 11 maart 2017 13:49
email

Het is nu half maart en we verheugen ons nu al op de zomer. Heerlijk 3 weken op gastvrij Ab- Ovo. Het is gewoon thuiskomen. Van alle gemakken voorzien. Ook fantastische mede-kampeerders. Dit jaar mogen we weer komen en nu 3 ipv 2 weken en voor de 2e keer. Kom al 43 jaar op Tessel, dit is toch het lekkerste plekkie. Gewoon lekker op de fiets en tent. Tot gauw Klaas en Annemarie!!!!!

Ton van de Weem, Amersfoort

(37) Anja
zo 18 september 2016 23:09
email

Afgelopen augustus heerlijke 10 dagen doorgebracht bij Annemarie en haar gezin. Super gastvrij, alles super netjes en vooral ook een aanrader met jonge kinderen! Lekker handig dat er een koelkast voor de tentkampeerders aanwezig is, en een wasmachine voor al die onvoorziene omstandigheden. Kraaknette sanitair dat dagelijks netjes onderhouden werd. De overdekte speelplek in de schuur met spelletjes en boeken (die de kids 's avonds ook steevast mee naar bed namen) zijn een absolute bonus bij slecht weer. En de speelweide? De speelweide is DE ontmoetingsplek voor klein (en iets groter ;-) ) Kortom, de kids en ikzelf hebben ervan genoten!

(36) William en Ton
di 26 juli 2016 08:18
email

Een lang weekend bij Ab-Ovo gekampeerd. Erg prettige camping met zeer vriendelijke eigenaren. De plekken op de grasvelden zijn erg ruim. Kinderen vermaken zich uitstekend in het speeltuintje en met de skelters.
Wij komen zeker terug!

(35) Vos
ma 25 juli 2016 18:59
email

Geweldige camping. Annemarie en haar man zijn erg gastvrij. Hele schone camping. Sanitair krijgt een dikke 10. Hadden de knalpijp van de camper kapot, alles werd voor ons geregeld geweldig. Komen zeker nog eens terug. Het gaat jullie goed!! De Fam. Vos.

(34) vos
zo 24 juli 2016 14:31
email

wij willen van uit Delden Annemarie en peter nogmaals bedanken voor de fijne week die we hebben gehad bij hun op de camping.
Het zag er perfect uit en we komen zeer zeker terug ,al was het alleen al voor de vierling die buiten liggen.
en kamperen bij de Boer was voor ons de eerste keer maar is zeer zeker de moeite waard als het zo goed verzorgt er uit ziet.

Gr Rene Diana Caby En Kyra en een poot van Djeco

(33) Joyce & Joeri
vr 3 juni 2016 09:37
email

Wij hebben een paar jaar terug op de camping gestaan. We zijn erg tevreden over alle faciliteiten. Ook zijn de eigenaren ontzettend leuk en behulpzaam! Zo hebben ze ons geholpen met een loshangende uitlaat. Echt top!

(32) Johan van der Tol
di 10 mei 2016 10:36
email

Wij hebben 5 en 6 mei 2016 in een klein tentje gekampeerd bij Ab Ovo.
Het was heerlijk rustig en fijn om bij een boerderij te staan met schapen, lammetjes, hangbuikzwijnen en paarden.
De ontvangst was allerhartelijkst en omdat we zelf alleen het hoogstnoodzakelijke bij ons hadden, waren we erg blij met voorzieningen als een waterkoker en een koelkast.
Kortom we kunnen deze camping van harte aanbevelen!


(31) Yasmine
ma 9 mei 2016 08:02
email

heerlijke dagen gehad. Prima camping en mooie basis voor fietsen en uitstapjes in de regio. Bonus voor mijn kinderen was dat ze de lammetjes mochten voeren.

(30) Theo en Nelleke
zo 23 augustus 2015 11:34
email

Hallo familie Zuidewind,
Zeer bedankt voor je gastvrije onthaal, Annemarie. We voelden ons meteen thuis. Dat had ook alles te maken met het vooruitzicht van heel veel regen op 15, 16, 17 en 18 augustus 2015. Doordat we gebruik konden maken van de zithoek in de schuur, bleef ons vakantiegevoel behouden na een prachtige fietstocht door de duinen van de Noordzeekust. Alles was er om gezellig te kunnen eten en drinken. We bevelen deze camping graag aan aan iedereen (fietsers!) die van rust en eenvoud houdt met enig comfort (heerlijke douche), en uiteraard Oudeschild en omgeving.
Groetnis, Theo en Nelleke, ook aan alle campinggasten.

>