Gastenboek

We doen ons uiterste best om te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven op boerencamping Ab-Ovo. We stellen het dan ook zeer op prijs als u hier wilt vertellen hoe uw vakantie is geweest.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 3=

(39)
(29) Heidi en arlet
do 16 juli 2015 21:43
email

Een fijne ontvangst door Annemarie , met voldoende informatie over het eiland. Rustig gelegen op wandelafstand van havenstad je Oudeschild.De camping is prijs kwaliteit een topper ,speeltuin en trampoline voor de kinderen en boeken voor de volwassenen. Ook wel fijn zijn de dieren die er aanwezig zijn schapen,paarden en de hangbuikzwijnen .Deze Belgen komen zeker terug !!!!!!!

(28) Minnee
do 2 juli 2015 19:19
email

Het was een heerlijke week half juni bij u op de camping. Vooral het loopje s avonds naar de haven beviel ons prima. Het boekje , het zeepje, de leeshoek en spelletjes, het was er allemaal, bedankt en u ziet ons zeker een volgende maal,als wij naar Texel komen , terug.

(27) frits en marion vester
wo 1 juli 2015 19:49
email

Afgelopen weekend hebben wij de gastvrijheid van de fam. Zuidewind ervaren. Zij waren erg vriendelijk en kwamen elke dag een praatje maken o te horen of alles o.k. was.
En dat was het. Ab-Ovo is een meer dan sfeervolle boerencamping met mooie ruime plaatsen De veldjes zijn omringd met bomen en struikgewas waardoor je maar met enkele caravans, tenten of campers op een veldje staat.
Wij hadden prachtig uitzicht op het Texels landschap, waarin een aantal paarden en schapen liepen.

De voorzieningen zijn uitstekend. Speeltuintje, toilet- en doucheruimte prima; zelfs een wasmachine, droger en centrifuge stonden klaar voor gebruik. Een aanrecht om gemakkelijk de afwas te kunnen doen ontbrak ook niet. Voor slecht weer zijn er een paar zitjes en een boekenkast. Kortom, aan alles is gedacht.

De camping ligt lekker dicht bij Oudeschild centrum, wat gemakkelijk is voor de boodschappen. Fietsen naar Den Burg is maar een stukkie...

Een camping waar je lekker jezelf kunt zijn en een camping om terug te komen....

(26) hennie en yolanda boekelder
za 27 juni 2015 10:56
email

we hebben een prettig verblijf gehad werden gastvrij ontvangen en persoonlijk naar onze sta-plek gewezen .
de douch en toilet voorziening waren keurig in orde en schoon ook de ruime sta plek met goede stroomvoorziening was goed en onze boxer sjors was ook van harte welkom deze camping is een aanrader jammer dat we niet meer tijd hadden om te blijven maar we komen zeker terug .

de achterhoekers Hennie en Yolanda

(25) Frank en Petra Barel
zo 14 juni 2015 20:23
email

Wij hebben 4 heerlijke dagen op de camping gestaan. Mooie plek, beschut tegen de harde wind en eenvoudig maar prima sanitair. Veel info over Texel, boeken en tijdschriften te leen.Vlak bij de haven en winkeltjes. Uitstekend verzorgd allemaal. We komen zeker nog een keertje terug.

(24) Peter en Hanneke de Jong
wo 27 mei 2015 09:18
email

Wat hebben we een geweldig Pinksterweekend doorgebracht op camping Abovo. Er heerst een rustige, ontspannen sfeer van niets moet en alles mag. Een compliment voor Annemarie voor vooral het washok, dat brandschoon is, en de uitnodigende bibliotheek, spelletjeskast en buitenspeelattributen. Onze kleindochter was niet weg te branden bij de paarden en de trampoline. Familie Zuidewind: jullie zien ons zeker nog een keertje terug!

(23) Henk en Diana
di 19 mei 2015 08:33
email

We hebben heerlijke dagen bij jullie gehad en komen in september nog eens een keertje terug
Nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid en gezellige dagen

(22) Mirella
di 12 augustus 2014 12:36
email

We hebben een hele leuke vakantie gehad, kwam vooral ook door het goede weer! Annemarie is een goede gastvrouw die alles voor haar gasten doet. Leuk voor de kids is het overdekte gedeelte en complimenten voor de schoonmaak! We hadden gehoopt op iets meer ruimte tussen de staanplaatsen tegen over elkaar, maar het was toch rustig op ons veld dus verder geen last van.

(21) Janssens Marinette
ma 16 juni 2014 06:07
email

Texel.....wat een wad!! We kwamen aan met de boot en reden richting Oudeschild. Daar zagen we een campingboerderij en gingen een kijkje nemen. Het ontvangst was hartelijk door de gastvrouw en we kregen onmiddellijk een rondleiding. Alles is er. Nieuwe douchecabines met aanpalende toiletten. Wasbakken voor de afwas te doen, een kleine bib voor de lezers, een speelhoek voor de kinderen, alles overdekt. zelfs een wasmachine. En de rust die het uitstraalt! De paarden in de wei, de hangbuikzwijntjes die mijn favorieten waren, de schapen die er zijn en vooral het groen van de natuuromgeving. Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Wij komen terug naar Abovo. Bedankt voor het prachtig ontvangst!

(20) bernard en marina roovers
di 10 juni 2014 21:04
email

Annemarie,
wij willen je bedanken voor een top hemelvaart weekend texel.
we hebben heerlijk kunnen fietsen, met mooi weer is texel geweldig.
Je camping is een aanrader helemaal leuk.
mooie veldjes, ruime plaatsen, sanitair werd top bij gehouden, iedereen heel sociaal.
Wat ook leuk is je loopt zo naar de haven met leuke winkeltjes en horecagelegenheden.
Nogmaals onze dank voor jullie gastvrijheid.
groetjes bernard en marina