Gastenboek

We doen ons uiterste best om te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven op boerencamping Ab-Ovo. We stellen het dan ook zeer op prijs als u hier wilt vertellen hoe uw vakantie is geweest.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 9=

(39)
(19) Remon en Mirjam
di 3 juni 2014 11:27
email

In een woord samen te vatten PRIMA!!!
Gezellig klein en toch alles wat je nodig hebt.....TOP
Wij komen graag nog een keertje terug.

(18) jelle en grietje keizer
ma 2 juni 2014 20:01
email

Wij hebben het hemelvaart weekend genoten op Abovo. De eigenaren zijn erg gastvrij en de voorzieningen zijn prima. Heerlijke warme/schone douches en je kan gebruik maken van lectuur, spelletjes enz. De fietsen mogen binnen gestald. Onze wetterhounen vonden het hier ook prachtig in de directe omgeving kun je heerlijk wandelen.

(17) Peter
zo 11 mei 2014 14:31
email

Begin mei voor een aantal dagen op de camping gestaan. Is zeer goed bevallen, werden gastvrij ontvangen. De locatie is prima, op loopafstand van de haven van Oudeschild en en centraal voor verdere uitstapjes.
De camping is rustig en ruim van opzet, sanitair goed en netjes onderhouden.

Zeker een plek om nog een terug te komen.
Ineke & Peter


(16) Riet en Ton
vr 9 mei 2014 18:03
email

Prima camping vlak bij het gezellige havenstadje Oudeschild. Goed sanitaire met heerlijk warme douches. Gastvrije en goede sfeer. Prima bibliotheek met actuele boeken en literatuur.

Zeer geschikt voor (groot) ouders met kleine kinderen.

We hebben genoten van de rust en gezelligheid. Komen zeker terug.

Dank voor de gastvrijheid.

Ton & Riet n hondje Minou

(15) Riet en Ton
do 8 mei 2014 22:17
email

Prima camping vlak bij het gezellige havenstadje Oudeschild. Goed sanitaire met heerlijk warme douches. Gastvrije en goede sfeer. Prima bibliotheek met actuele boeken en literatuur.

Zeer geschikt voor (groot) ouders met kleine kinderen.

We hebben genoten van de rust en gezelligheid. Komen zeker terug.

Dank voor de gastvrijheid.

Ton & Riet n hondje Minou

(14) Mirande Dievorst
wo 30 april 2014 20:54
email

We zijn net terug van 5 heerlijke dagen op Texel. We zijn zeer vriendelijk ontvangen door Annemarie. De camping is erg leuk en lekker klein, met een fantastisch speeltuintje vlak voor de schapen wei. Onze dochter mocht zelfs het lammetje de fles geven! Ook het sanitair is erg schoon.
Ook is de camping een fantastisch uitval basis om Texel te ontdekken. We komen zeker een keertje terug want we hebben nog lang niet alles gezien!
Dank jullie wel voor de gastvrijheid, super!
Eelco, Mirande en Julia

(13) Yuri en Nikkie
di 27 augustus 2013 11:41
email

Afgelopen vakantie zijn wij met de motor door Nederland gaan toeren, met als hoofdbestemming; Texel.
Het is makkelijk te vinden en je wordt er geweldig vriendelijk ontvangen. Ook was er meteen sprake van tafels en stoelen die we konden lenen(zonder kosten), om het toch wat gemakkelijker te maken.
De camping zelf is lekker klein en knus, wat het juist gezellig maakt. De mensen op de camping zijn aardig en sociaal. Ook hebben we geen seconde last gehad van huilende kinderen of blaffende honden. Op deze camping komt iedereen tot rust lijkt het. De voorzieningen zijn mooi en super onderhouden. Ook kan je boeken lenen uit de boekenkast, waar genoeg in staat. Een koelkast en vriezer staan er ook voor gebruik.
Op steenworp afstand van oudenschild, waar je met de garnalenboot mee kan of zeehonden kan spotten. Ook op loopafstand van de bierbrouwerij, waar je een rondleiding kan krijgen en lekker kan genieten van het Texelse trots.

We hebben een geweldige tijd gehad en komen graag nog een keer terug!!

Groetjes Nikkie en Yuri

(12) Marina en sander
ma 19 augustus 2013 20:28
email

Lieve Klaas-Pieter en Annemarie, Dank jullie voor de enorme gastvrijheid! Een compliment voor de aankomst, duidelijk, gastvrijheid en een mooi plaatje. We hebben enorm genoten! En wat een geluk met slib-tong eten! Het was Toppie! Bedankt Sander en Marina uit Bilthoven(11) Gerda en Willem Nijenhuis
do 15 augustus 2013 21:09
email

Hallo allen,

We hebben net 2 heerlijke weken Texel achter de rug waarbij we bij Annemarie en Klaas Pieter gekampeerd hebben. Een zeer gastvrije camping met een gemêleerde samenstelling van jonge gezinnen met jonge kinderen tot ouderen die weer in de fase van kleinkinderen verkeren. Er is veel zorg voor schoon sanitair maar ook voor een gericht aanbod van simpel vertier voor de kinderen. Een leuke uitvalbasis om de geneugtes van het eiland te verkennen en te ondergaan. Uiteraard beseffen we dat we enorm mazzel gehad hebben met het mooie weer.
We komen beslist terug mits er natuurlijk plek is.

Gerda en Willem Nijenhuis en....onze hond Beau

(10) robbert en Huguette
ma 5 augustus 2013 23:00
email

Lieve mensen,
Bedankt voor de geweldige week !!!
We komen zeker een keer terug!
De gastvrijheid en kleinschaligheid heeft ons echt goed gedaan. Kleine speeltuin met geweldige trampoline.
Ook het sanitair was erg schoon! Geen rijdende auto`s op de camping gaf ons als ouders van drie kinderen ook een veilig gevoel. De gehuurde of eigen fiets kon mooi in een grote schuur schuilen tegen de wind of de zon. Winkel en vele visboeren om de hoek. En niet te vergeten de pluktuin op 15 min. lopen! zoveel te zien en te doen!
Jullie nog een goed seizoen en tot een volgende keer!
Liefs Robbert, Huguette , Mick, Bobbie, Sammie