Camping

De camping bestaat uit 15 ruime plaatsen verdeeld over 2 grote velden en 2 kleine veldjes, omgeven door een boomsingel.

Alle plaatsen zijn van stroom voorzien, 10 amp. Er zijn diverse watertappunten. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. In het toiletgebouw zijn 2 dames en 2 herentoiletten (inclusief toiletpapier). Ook zijn er 4 wastafels en 4 douches, tevens een groot aanrecht met warm water voor de afwas.

Tentkampeerders kunnen ook gebruik maken van een koelkast met vriezer en eventueel een tafel en stoelen. Tegen vergoeding kunt u gebruik maken van de wasautomaat.

Voor de kinderen is er buiten een speelveld met trampoline en verschillende skelters, binnen in de recratieruimte is er een kast met spelletjes, sjoelbak, tafelvoetbal, airhockey en een biljarttafel. Wilt u liever rustig een boekje lezen dan kunt u iets te lezen kiezen uit een kast met leenboeken en tijdschriften voor groot en klein. Voor de hele kleintjes is er een kinderstoel en eventueel een flessenwarmer gratis te gebruiken. Graag even vermelden bij uw reservering.

Voor het chemisch afval van uw toilet is er een stortplaats aanwezig. Verder kunt u uw fietsen in de schuur stallen, en de auto kunt u parkeren op de parkeerplaats naast de camping.

Voor uw dagelijkse boodschappen en verse broodjes kunt u terecht bij de plaatselijke supermarkt. Deze is op loopafstand.

ruime parkeerplaatsenRuime kampeer plaatsen

stroom bij iedere kampeerplaats 10 Amp stroom aansluitingen

parkeren naast kampeerplaats Parkeren op de parkeerplaats naast de camping

honden toegestaan Honden toegestaan mits aangelijnd

koelkast en ruime vrieskist beschikbaar Koel- en vrieskast voor tent- kampeerders

Wassen op verzoek tegen betaling. Gebruik wasautomaat tegen betaling

fietsenstalling Inpandige fietsenstalling

Trampoline en skelters aanwezig Speelveld en binnen recreatieruimte

stortplaats chemisch toilet Stortplaats chemisch toilet